ebay.dk - læs information om www.ebay.dk her

 

eBay Internationalt Marked – køb fra troværdige eBay-sælgere i hele verden! Alt kan sendes til Danmark!

ebay.dk

Overskrift fra ebay.dk :

eBay er hele verdens markedsplads på nettet. Her kan købere over hele verden handle med sælgere i andre lande. Der findes gode handler overalt på eBay. Uanset om du ved, hvad du leder efter, eller om du blot kigger på webstedet for at finde den perfekte vare, er det nemt at komme i gang.

ebay.dk tags:
ebay
beskrivelse fra ebay.dk:
Dette websted er udviklet til at hjælpe købere i Danmark med at få kontakt til eBays verdensomspændende netværk af sælgere samt finde millioner af nye, brugte og sjældne varer, som kan sendes til dit land. Vores mål er at give brugerne et brugervenligt eBay-websted, hvor man kan købe de bedste varer til faste priser fra eBays betroede sælgere verden over – alt sammen på ét sted med tilpassede funktioner, som gør det enkelt, sikkert og sjovt at handle i udlandet.
Link til: www.ebay.dk
Alle ovenstående oplysninger er indhentet fra ebay.dk der tages forbehold for ændringer, fejl, mangler og ukorrekte oplysninger. Undersøg selv ebay.dk betingelser med mere - inden du køber eller annoncere på www.ebay.dk.
Foto fra ebay.dk
eBay Internationalt Marked – køb fra troværdige eBay-sælgere i hele verden! Alt kan sendes til Danmark!
Indsend din bedømmelse af ebay.dk -> Klik herRetur til oversigten

Følgende bedømmelser er modtaget som omhandler ebay.dk:

Larsen har den 10/03/2012 bedømt siden ebay.dk med følgende kommentarer: **** God portal med mange spændende varer. Du kan således købe alt mellem himmel og jord. Men dette er også verdens største auktion.Så held og lykke. Meget god auktion.

køb og sælg sider <> køb og sælg tips <> sitemap